Wat is EASiX?

EASiX?

EASiX?

EASiX is een bedrijf dat in de eerste plaats software, namelijk EASYNURSE, ontwikkelt voor thuisverpleegkundigen. EASiX ijvert voor gebruiksvriendelijke, transparante en performante software. De verwachtingen van verpleegkundigen zijn daarin zeer belangrijk en hiervoor is er een actieve communicatie met de mensen op het werkveld. EasyNurse bevat een vast (centraal) en een mobiel gedeelte, welke met elkaar synchroniseren. Dit mobiele gedeelte heeft 2 versies: een beperkte versie voor smartphone, waarbij je gegevens kan raadplegen en je bezoeken kan bevestigen (en het eID-lezen later ook mogelijk wordt). In de uitgebreide versie zal je niet alleen dossiers kunnen raadplegen maar dossiers ook waar en wanneer je het wenst kunnen aanvullen, foto’s uploaden aan wondzorgdossier, pijnschaal invullen bij palliatief dossier, …

Hoe werkt EASiX?

Hoe werkt EASiX?

“EasyNurse” wordt verdeeld door 4 partners, die elk hun eigenheid van werking hebben en behouden. Door hun specifieke werking zal iedere partner elk een meerwaarde hebben in het domein van de thuisverpleging. Elke partner heeft een specifieke toepassing en ondersteuning van de software.

Hoe starten?

Hoe start ik met Easynurse?

Praktijken en/of thuisverpleegkundigen kunnen geen rechtstreekse licenties bekomen bij de firma EASiX. Diegene die interesse hebben om met de EasyNurse software te werken, kunnen hiervoor contact opnemen met 1 van de 4 partners/verdelers om deze ‘toegevoegde waarde’ te leren kennen.

Partners

Medical Departments

Veratar

 

Medical Departments

CT Paramedics

 

Medical Departments

Adem

 

Medical Departments

ZorgConnect

 

Heeft u interesse? Neem dan snel contact op met 1 van de 4 EasyNurse partners!

Placebo

EASiX is een bedrijf dat in de eerste plaats software, namelijk EASYNURSE, ontwikkelt voor thuisverpleegkundigen.

Links voor partners